Woorden “navigeren” hebben een groot aantal betekenissen. Ik vind dit een: de handeling van het uitzoeken van de opleiding of rubriek van de activiteit. De activiteit kan zijn van een vliegtuig, schip, auto of individuele het nemen van een reis te voet of in een vrachtwagen. In de moderne technologie cirkels en ook tal van hedendaagse contexten,  “navigeren ” beroept zich op GPS, een systeem dat de reis van een automobilist verlicht wending zijn/haar methode via het web verkeer, leidt hem/haar veilig naar de laatste locatie. In de context van de behandeling van kanker,  “navigeren ” heeft een vergelijkbare betekenis. De oncologie registered nurse Navigator (ONN) of Bust Cancer Navigator (BCN) is een deskundige geregistreerd verpleegkundige ervaren in het verlichten van de behandeling reis van kanker individuen.

Deze unieke specialist helpt mensen in het maken en ook het handhaven van hun bezoeken, het bijhouden van hun behandeling Programma’s, en het krijgen van de vereiste fysieke en ook psychologische bijstand. Geregistreerd verpleegkundige navigeren werkt als een triage systeem, een 411 buurt van de behandeling van kanker. In deze functie, deze individuele behandeling trainers er zeker van dat een grondige behandeling van kanker oplossingen van de arts worden aangeboden aan hun individuen. Ze reageren op vragen met betrekking tot kanker testen, behandeling, follow-up en ook bronnen aangeboden in het gebied (kanker coaching) Friesland. De navigatie bronnen worden bovendien geleverd aan de beheerder van de persoon, buddies en ook over de klant te helpen deal.

Hoe vind je een ONN/BCN?

Verzoek om een verwijzing van een arts in de zorginstelling of de behandeling van kanker faciliteit waar de persoon wordt behandeld. Dit bestaat uit de arts, klinisch oncoloog, radiotherapeut of hun team. Of verzoek om steun van een gezondheidszorg faciliteit sociale werknemer, situatie toezichthouder of geregistreerde verpleegkundige op de vloer. Uiteindelijk zou je kunnen spreken met de NCONN (nationale Unie van oncologie registered nurse Navigators), de deskundige bedrijf het ondersteunen van de ONN/BCN en ervoor te zorgen kennis op het gebied van oncologie geregistreerd verpleegkundige navigeren. Als een buste kankeroverlevende, herken ik hoe kanker onderbreekt de vele uren van het leven. In 1996 toen ik in eerste instantie werd geïdentificeerd (kanker coaching) Leeuwarden, ik heb echt niet begrijpen kanker navigeren bronnen, als ze bestonden dan ook.

Momenteel zijn we vereerd met toegewijde geregistreerde verpleegkundigen die de reis te verminderen met behulp van hoop, taaiheid, hulp en ook instructies met de puzzel van de diagnose-chirurgie-chemotherapie-straling-psychotherapie-adjuvante behandeling en overlevingspensioen. Ongeacht wat de fase van hun medische diagnose, sociaal-economische geschiedenis of geografische plaats, ik wou dat ooit alle kanker mensen zullen de toegankelijkheid van een doorgewinterde klinische Navigator om ze veilig peddelen in de stroomversnellingen van een borst-kanker medische diagnose (kanker coaching) Friesland. De wetenschappers bedoeld om de waarheid te verminderen dat het geneesmiddel cardiovasculaire ziekte in sommige onderwerpen gemaakt. Hun optie was Basic: elke persoon die overleed was niet geteld! Er zijn verschillende, veel onderzoek studies die net zo misleidend zijn.

Oordeel

U zoeken naar ondersteuning van  open Secret  en ook professioneel bewijs. Het heerst expertise, bijvoorbeeld, dat als een Canine dranken antivries het zal voorbijgaan. Er is geen klinisch onderzoek op dat specifieke; evenmin zou het humaan zijn om een uit te voeren. In plaats daarvan, is de waarheid ontwikkeld van professionele controle. Natuurlijk u kijken naar uw dierenarts. De meerderheid van de dierenartsen zijn zorgzame deskundigen die de meest effectieve ze kunnen doen met de bronnen aangeboden aan hen. Toch is het nauwelijks geruststellend dat er geen vrijgegeven methoden of eisen van kijken na Canine kanker.

Om het eenvoudig te stellen, moet elke dierenarts zijn/haar methode aan een situatie improvisate. Uw dierenarts kan aanbevelen dat je spreekt met een dierenarts oncoloog, die eventueel de voorkeur aan bestraling en/of straling-prijzig en ook, in mijn gezichtspunt, onvoldoende stappen. Sommige dierenartsen verklaren zich als  “alle natuurlijke. ” deze specialisten zullen bemoedigen veilige soorten van de behandeling. U lokaliseren een dergelijke dierenarts door te spreken met een data bron bewaard door de Amerikaanse holistische dierenarts medische organisatie.